+4 0736.842.917

Termeni si conditii

CUM COMAND?

Comenzile pot fi facute doar pe site, iar la adresa de email: office@exclusives.ro se plaseaza doar precomenzi.
Dupa ce ati plasat comanda, veti fi contactat telefonic pentru a confirma comanda si termenii de livrare.
 
LIVRAREA LA DOMICILIU

Produsele se livreaza in Bucuresti si in judetele din tara prin intermediul unui curier rapid. Produsele se afla in ambalajul oraiginal al producatorului.
 

 
COSTURI LIVRARE:

1.Livrarea pentru Bucuresti: 15 RON
2.Pentru livrari in judetele din tara: 21 RON sau 41RON pentru localitate care au km exteriori.

3. Pentru comenzile internationale costul este de 82RON (aproximativ 15euro), comanda va fi expediata cu DHL Express. 

ATENTIE! Pentru comenzile trimise catre U.K. este posibil sa platiti taxe vamale!

CUM PLATESC:

Contravalorea produselor comandate se plateste direct curierului care livreaza produsele.
Sau se poate selecta plata card : sunt acceptate cardurile Visa/ Visa Electron / Maesto / MasterCard.

***Pentru comenzile care includ mai mult de 3 produse sau care depasesc suma de 1000ron se cere plata in avans a comenzii!!!

IN ATENTIA CLIENTILOR BENEFIT!!! Se pot cumula maxim doua vouchere dupa cum urmeaza : 150+150 , 150+300, 300+300 . Voucherele BENEFIT nu se pot cumula cu alte vouchere existente pe site. 

IN ATENTIA CLIENTILOR BENEFIT!!! Produsele achitionate cu voucher BENEFIT nu se returneaza, doar se schimba cu o alta marime, un alt produs. 

 

Prețul produselor și condițiile de plată

  1. 1.Prețul produselor și eventualele cheltuieli legate de livrarea acestora potrivit contractului de vânzare-cumpărare poate fi achitat de către cumpărător către vânzător prin modalitățile care îi vor fi oferite în cursul finalizării comenzii. Prețul pentru produse va putea fi întotdeauna achitat prin transfer bancar, prin plata cu ramburs la remitere și cel puțin prin unul din alte instrumente de plată online, în funcție de accesibilitatea curentă.

  2. 2.Împreună cu prețul de vânzare-cumpărare, cumpărătorul este obligat să-i achite vânzătorului și cheltuielile cu ambalarea și livrarea produselor, în cuantumul stabilit. Dacă nu se specifică expres altceva, prin prețul de vânzare-cumpărare se înțeleg în continuare și cheltuielile cu livrarea produselor

  3. 3.Vânzătorul nu cere de la cumpărător niciun avans sau vreo plată similară. 

  4. 4.În cazul plății în numerar sau în cazul plății cu ramburs la preluarea produselor, prețul de vânzare-cumpărare este scadent în momentul preluării produselor.

  5. 5.Vânzătorul este în drept, îndeosebi în cazul în care, de partea cumpărătorului, nu are loc confirmarea suplimentară a comenzii (art. 3.6), să ceară achitarea întregului preț de vânzare-cumpărare înainte de expedierea produselor către cumpărător. Prevederea de la art. 2119 alin. 1 din Codul civil nu se aplică.

  6. 6.Eventualele reduceri din prețul produselor acordate de către vânzător către cumpărător nu se pot combina reciproc.

 

 

Transport și livrare produse

  1. 1.În cazul în care modalitatea de transport este negociată în baza cerinței speciale a cumpărătorului, cumpărătorul suportă riscul și eventualele cheltuieli suplimentare legate de această modalitate de transport.

  2. 2.În cazul în care vânzătorul, potrivit contractului de vânzare-cumpărare, este obligat să livreze produsele în locația stabilită de cumpărător în comandă, cumpărătorul este obligat să preia produsele la livrare. În cazul în care cumpărătorul nu preia produsele la livrare, vânzătorului i se constituie dreptul la compensarea cheltuielilor cu taxa poștală și taxele aferente în cuantum de 41 LEI (în litere: treizeci și cinci de lei) și, pe lângă aceasta, vânzătorul este în drept să abandoneze contractul de vânzare-cumpărare. În cazul în care cumpărătorul nu preia produsele la livrare, vânzătorul mai este în drept să-l pună pe cumpărător pe lista sa de cumpărători lipsiți de fiabilitate (denumită în continuare ”blacklist”), cu precizarea că toate persoanele înscrise pe blacklist-ul vânzătorului, în cazul unor cumpărături viitoare, sunt obligate să plătească produsele comandate înainte de expedierea acestora. 

  3. 3.În cazul în care, dintr-un motiv de partea cumpărătorului, produsele trebuie să fie livrate repetat sau printr-o modalitate diferită de cea menționată în comandă, cumpărătorul este obligat să achite cheltuielile cu repetarea livrării produselor, respectiv cheltuielile cu o altă modalitate de livrare.

  4. 4.La preluarea produselor de la compania de transport, cumpărătorul este obligat să controleze integritatea ambalajului și, în cazul oricăror defecte, să-l informeze imediat pe transportator. În cazul în care se constată că ambalajul a fost deteriorat pentru că trimiterea a fost deschisă neautorizat, cumpărătorul nu este obligat să preia coletul de la transportator. Reclamațiile ulterioare nu se vor lua în considerare.