+4 0736.842.917

Confidentialitate

 Exclusives.ro ia în serios securitatea datelor dvs. şi nu le înstrăinează terţilor, sub nici o formă, gratuit sau contra cost.

Astfel, garantăm păstrarea în siguranţă maximă a tuturor informaţiilor dvs. personale, care ajung în posesia noastră pentru buna funcţionare a relatiei cu dvs.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice  www.exclusives.ro  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: comunicarea cu dvs,informari despre contul şi statusul comenzilor dvs., solicitarea de feed-back si testimoniale, transmiterea de newslettere si oferte speciale.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru comunicarea cu dvs, informari despre contul şi statusul comenzilor dvs., solicitarea de feed-back si testimoniale, transmiterea de newslettere si oferte speciale. Refuzul dvs. determină ne expedierea comenzii plasate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: firmei de curierat si siteului www.exclusives.ro

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email : office@exclusives.ro .

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Exclusives.ro nu va folosi datele dvs. pentru:

- a le transmite tertilor;

- a face SPAM: orice utilizator isi poate sterge adresa de email din baza de date sau se poate dezabona de la newsletter apasand butonul dezabonare din Footer-ul newsletterului

Pentru mai multe informatii despre Politica de Confidentialitate va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0736.842.917  sau la adresa de email: office @ exclusives.ro.